CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community
Home Gallery Register Calendar Members List

Go Back   CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community > CarForum.net > CarForum.net Technical Issues

Reply
LinkBack Thread Tools
Unread 09-19-2013, 06:21 PM   #1
New Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Rep: 10 jacobochs is on a distinguished road
Unhappy Electrical Issues

Hey im new here and im in the process of rebuilding my 1986 jeep comanche. I have most of the electrical bugs worked out but when i turn the bright lights on the lights come on but the indicator does not! the bulb is working because sometimes when i have the brights on randomly the indicator works. Also the low fuel light is constantly on no matter what. Any one have any trouble shooting suggestions???

jacobochs is offline  
Reply With Quote
Unread 09-19-2013, 06:47 PM   #2
Veteran Member
 
legoman786's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Tucson, AZ
Posts: 886
Rep: 17 legoman786 is on a distinguished road
Default

Check the leads going into your dash.
__________________


legoman786 is offline legoman786's Gallery  
Reply With Quote
Reply

Tags
antique, cherokee, electrical, electricalbreakdown, jeep

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.

Shogun Interactive Development Copyright 2015 Shogun Interactive Development. All rights reserved.