CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community
Home Gallery Register Calendar Members List

Go Back   CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community > General Car Discussion > General Automotive Discussion

Reply
LinkBack Thread Tools
Unread 12-02-2013, 09:04 AM   #1
New Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Rep: 10 nebulouschic is on a distinguished road
Default Speakers not working since spraying vents?

Hi all.. new here. I had a mildewy smell when I used my defrost and read somewhere online that spraying the vents inside and out might help. I sprayed hydrogen peroxide and water and did quite a bit.

Today my speakers aren't working. Any possible correlation?

nebulouschic is offline  
Reply With Quote
Unread 12-02-2013, 02:16 PM   #2
Veteran Member
 
Mr Car Guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Surrey, BC, Canada
Posts: 2,052
Rep: 186 Mr Car Guy has a spectacular aura aboutMr Car Guy has a spectacular aura about
Default

I don't see any correlation, just coincidence.
__________________
2003 GMC Envoy 5.3

Mr Car Guy is offline Mr Car Guy's Gallery  
Reply With Quote
Unread 12-03-2013, 09:32 AM   #3
New Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 7
Rep: 11 mike1178 is on a distinguished road
Default

When did you spray your vents? I can't see how it would have caused speaker damage, probably just bad luck

mike1178 is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 07:22 AM.

Shogun Interactive Development Copyright 2015 Shogun Interactive Development. All rights reserved.