CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community
Home Gallery Register Calendar Members List

Go Back   CarForum.net - Car Forums, Automotive News and Community > Appearance > Lighting

Reply
LinkBack Thread Tools
Unread 03-05-2015, 01:42 AM   #1
New Member
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 1
Rep: 10 matthewsjw is on a distinguished road
Default HID Problems

Hello,

I installed the SDX Bi-Xenon HID 6000k to my 2007 ford f150. After install
I noticed a weaker fog lamps and my horn is very weak. Upon further review,
I saw that when I pushed my horn on the steering wheel, the fog lamps would
turn off, my turn signal on my passenger mirror would go off and on my dash
the turn right icon and high beam icon would show. What could cause this
problem?

Thanks

matthewsjw is offline  
Reply With Quote
Unread 03-05-2015, 11:09 AM   #2
Veteran Member
 
Mr Car Guy's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Surrey, BC, Canada
Posts: 2,052
Rep: 186 Mr Car Guy has a spectacular aura aboutMr Car Guy has a spectacular aura about
Default

It sounds like you removed a ground for those circuits.

The HID installation should only have attached a power wire to the battery for the relay, and a ground for the relay. The HID gets it's "on" signal from the existing headlight connector.

Check for some wire that you may have removed but not reconnected, like a ground location you may have removed but didn't reconnect.
__________________
2003 GMC Envoy 5.3

Mr Car Guy is offline Mr Car Guy's Gallery  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.

Shogun Interactive Development Copyright 2015 Shogun Interactive Development. All rights reserved.